Who Top

Wie zijn wij?

Al meer dan tien jaar stelt « La Belgique Gourmande » zich tot doel om u de beste en meest authentieke Belgische lekkernijen aan te bieden. Zoals de naam al zegt, biedt « La Belgique Gourmande » ruimte aan artisanale Belgische specialiteiten. In onze winkels vindt u alle lekkernijen waar ons land trots op is: exclusieve chocolade, heerlijke Brusselse wafels, ambachtelijke speculoos, chocoladetruffels, smakelijke makarons, smeuïge cuberdons, kostelijke babbelaars, verrukkelijke marsepein, amandelen met een jasje van chocolade, tiramisu en karamel...

« La Belgique Gourmande » biedt ook ambachtelijke diensten aan: zo kan u een mooi vintagedoosje uit gepatineerd ijzer vullen met chocoladeparels en geënrobeerde amandelen. Onze medewerkers, ambassadeurs van Belgische lekkernijen, zullen u met plezier laten proeven en u met kennis van zaken adviseren. In de authentieke en typisch Belgische sfeer van onze winkels vindt u precies wat u zoekt om een smakelijk geschenkpakket samen te stellen of om uw behoefte aan zoetigheid aan het einde van de werkdag te bevredigen.

Wat zou Belië zijn zonder haar bieren. In onze hoek “Belgian Beer Traditions” hebt u het keuze tussen meer dan 250 verschillende belgishe bieren. Een reis doorheen de vijf bierfamilies: trappisten, witbieren, fruitbieren en natuurlijk de bekende abdijbieren en de speciaalbieren!

Wij hebben alles in huis om van uw bezoek aan « La Belgique Gourmande » een mooie ontdekkingsreis te maken door gastronomisch genot van gisteren en vandaag.

Who Side